Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik hos RAWBITE ApS

Vi er glade for, at du er interesseret i vores onlineshop. Beskyttelse af dine private data er meget vigtigt for os. Det følgende indeholder omfattende informationer om, hvordan vi behandler dine data.

Navn og kontakt på den ansvarlige person ifølge artikel 4, §7 GDPR:

RAWBITE ApS

Brudelysvej 23

2880 Bagsværd

Danmark

Mail: shop@rawbite.com

 

Sikkerhed og beskyttelse af dine personlige data

Vi anser det for vores primære ansvar at beskytte fortroligheden af de personlige oplysninger, du giver, og at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Det er derfor, vi med den største omhu bruger de nyeste sikkerhedsstandarder for at sikre maksimal beskyttelse af dine personlige oplysninger. Som en privat virksomhed er vi underlagt bestemmelserne i den europæiske databeskyttelsesforordning (GDPR) og bestemmelserne i den føderale databeskyttelseslov (BDSG). Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at databeskyttelsesreglerne respekteres både af os og af vores eksterne tjenesteudbydere.

 

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

- Google Analytics

- Google Ads-konverteringssporing

- Facebook

- Pinterest

 

Brug af Google Analytics

(1) Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste leveret af Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der gemmes på din computer, og som tillader en analyse af din brug af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af denne hjemmeside, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Men i tilfælde af aktivering af IP-anonymisering på denne hjemmeside, vil din IP-adresse på forhånd blive forkortet af Google inden for EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af ​​dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og til at levere andre tjenester relateret til webstedsbrug og internetbrug til webstedsoperatøren.

(2) IP-adressen, der overføres af Google Analytics som en del af Google Analytics, vil ikke blive flettet sammen med andre data leveret af Google.

(3) Du kan forhindre lagring af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed; Bemærk dog, at hvis du gør dette, vil du muligvis ikke være i stand til at bruge alle funktionerne på denne hjemmeside i videst muligt omfang. Du kan også forhindre Googles indsamling af data genereret af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden (inklusive din IP-adresse) samt behandlingen af ​​disse data af Google ved at bruge browser-plug-in'et tilgængeligt under følgende browser-plug-in download og installer: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

(4) Denne hjemmeside bruger Google Analytics med udvidelsen "_anonymizeIp ()". Som følge heraf behandles IP-adresser forkortet, en personrelateret kan udelukkes. I det omfang de indsamlede data om dig tildeles en personlig reference, vil de straks blive udelukket, og personoplysningerne slettes med det samme.

(5) Vi bruger Google Analytics til at analysere og regelmæssigt forbedre brugen af ​​vores hjemmeside. Med statistikken kan vi forbedre vores tilbud og gøre det mere interessant for dig som bruger. For de ekstraordinære tilfælde, hvor personlige oplysninger overføres til USA, har Google indsendt til EU-US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US Framework. Retsgrundlaget for brugen af ​​Google Analytics er art. 6 stk. 1 sætning 1 lit. f GDPR.

(6) Tredjepartsoplysninger: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, Fax: +353 (1) 436 1001. Vilkår for brug: http://www.google.com /analytics/terms/da.html Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html og privatlivspolitikken: http://www.google.com/analytics/ learn/privacy.html //www.google.de/intl/de/policies/privacy. ONLINE-MARKETING Google

 

Google Ads-konverteringssporing

Denne hjemmeside bruger onlineannonceringsprogrammet "Google Ads" og konverteringssporing inden for rammerne af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google").

Vi bruger Google Ads-programmet til at gøre opmærksom på vores attraktive tilbud ved hjælp af annoncemateriale (såkaldte Google Ads) på eksterne hjemmesider. Vi kan afgøre, i forhold til annoncekampagnedataene, hvor succesfulde de enkelte annoncetiltag er. Vi er interesserede i at vise dig annoncer, der interesserer dig. Vi ønsker at gøre vores hjemmeside mere interessant for dig og opnå en retfærdig beregning af annonceringsomkostninger.

Konverteringssporingscookien sættes i en brugers browser, hvis han klikker på en annonce leveret af Google. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på dit computersystem. Disse cookies mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger en bestemt side på denne hjemmeside, og hvis cookien endnu ikke er udløbet, vil Google og vi kunne genkende, at brugeren klikkede på annoncen og blev videresendt til denne side. Hver Google Ads-kunde får en anden cookie. Cookies kan således ikke spores via Ads-kunders hjemmeside. De oplysninger, der indsamles af konverteringscookies, bruges til at levere aggregerede konverteringsstatistikker til Ads-kunder, der har tilmeldt sig konverteringssporing. Kunder informeres om det samlede antal brugere, der klikkede på annoncen og blev videresendt til en konverteringssporingstagside. De får dog ingen information, der gør dem i stand til at identificere brugere personligt. Hvis du ikke ønsker at deltage i sporingsprogrammet, kan du nægte brugen af ​​dette program ved at deaktivere Googles konverteringssporingscookie via din internetbrowser via brugerindstillingerne. I dette tilfælde vil du ikke blive inkluderet i konverteringssporingsstatistikken. Vi bruger Google Ads på baggrund af vores legitime interesse i målrettet annoncering i overensstemmelse med art. 6 (1) litra f GDPR.

Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU. For mere information om Googles privatlivspolitik, besøg venligst: https://privacy.google.com/intl/en-GB/take-control.html?categories_activeEl=sign-in Du kan permanent deaktivere cookies for annonceringspræferencer ved at blokere dem via en respektive indstilling af din browsersoftware eller ved at downloade og installere browser-plugin'et, tilgængeligt under følgende link:

https://support.google.com/ads/answer/7395996

Bemærk venligst, at visse funktioner på denne hjemmeside ikke må bruges eller kun i begrænset omfang, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.

 

Facebook-pixel, tilpassede målgrupper og Facebook-konvertering

Denne hjemmeside bruger "Facebook Pixel" fra Facebook Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA ("Facebook"). Hvis brugeren har givet os sit udtrykkelige samtykke, kan hans adfærd spores, efter at han har set eller klikket på en Facebook-annonce. Denne proces er designet til at evaluere effekten af ​​Facebook-annoncer til statistiske og markedsundersøgelsesformål og kan hjælpe med at optimere fremtidige annonceringsindsatser.

De indsamlede data skal forblive anonyme og kan ikke bruges til at drage nogen konklusioner om brugerens identitet. Disse data opbevares og behandles dog af Facebook for at muliggøre en forbindelse til den respektive brugerprofil og for at give Facebook mulighed for at bruge disse data til sine egne reklameformål i overensstemmelse med Facebooks privatlivspolitik (https://www.facebook.com/about/privacy/).

Du kan tillade Facebook og dets partnere at placere annoncer på og uden for Facebook. En cookie kan også blive gemt på din computer til disse formål. Disse behandlinger finder kun sted, hvis der gives udtrykkeligt samtykke i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Samtykke til brugen af ​​Facebook-pixlen må kun gives af brugere, der er ældre end 13 år. Hvis du er yngre, så spørg venligst din værge om tilladelse. Facebook Inc., der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU.

Hvis du ønsker at deaktivere brugen af ​​cookies på din computer, kan du indstille din internetbrowser, så der ikke længere kan gemmes cookies på din computer i fremtiden og/eller cookies, der allerede er gemt, slettes. Men når du deaktiverer alle cookies, kan nogle funktioner på vores internetsider muligvis ikke længere udføres. Du kan også deaktivere brugen af ​​cookies fra tredjeparter såsom Facebook på følgende Digital Advertising Alliance-websted:

http://www.aboutads.info/choices/Facebook er certificeret i henhold til Privacy Shield-aftalen, som giver en garanti for at overholde europæisk privatlivslovgivning (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active) .

Ved hjælp af Facebook-pixlen er det på den ene side muligt for Facebook at fastlægge de besøgende på vores online tilbud som målgruppe for visning af annoncer (såkaldte "Facebook-annoncer").

Derfor bruger vi Facebook-pixel til kun at vise de Facebook-annoncer, vi har fået tilsendt til de Facebook-brugere, der har vist interesse for vores onlinetilbud, eller som har bestemte funktioner (f.eks. interesser i bestemte emner eller produkter, som de besøger) Websider, der er bestemt ), som vi sender til Facebook (såkaldte "Custom Audiences").

Ved hjælp af Facebook-pixlen vil vi også sikre os, at vores Facebook-annoncer er i tråd med brugernes potentielle interesse og ikke er irriterende. Ved hjælp af Facebook-pixlen kan vi også forstå effektiviteten af ​​Facebook-annoncerne til statistiske og markedsundersøgelsesformål, hvor vi ser, om brugere blev omdirigeret til vores hjemmeside efter at have klikket på en Facebook-annonce (såkaldt "konvertering"). Facebooks behandling af data er en del af Facebooks dataforbrugspolitik. Følgelig, generelle bemærkninger om, hvordan man viser Facebook-annoncer, i Facebooks politik for databrug:

https://www.facebook.com/policy.php.

For specifik information og detaljer om Facebook Pixel, og hvordan den fungerer, kan du besøge hjælpesektionen på Facebook: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.

Du kan gøre indsigelse mod optagelsen af ​​Facebook Pixel og brugen af ​​dine data til at vise Facebook-annoncer. For at indstille, hvilke typer annoncer du ser på Facebook, kan du gå til siden oprettet af Facebook og følge instruktionerne for de brugsbaserede annonceringsindstillinger: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Indstillingerne er platformsuafhængige, dvs. de anvendes til alle enheder, såsom stationære computere eller mobile enheder. Du kan også bruge cookies til afstandsmåling og salgsfremmende formål via deaktiveringssiden for Network Advertising Initiative (http://optout.networkadvertising.org/) og desuden den amerikanske hjemmeside (http://www.aboutads.info/) valg) eller det europæiske websted (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/).

 

Online tilstedeværelse på sociale medier

Vi opretholder online tilstedeværelse på sociale netværk og platforme for at kommunikere med kunder, kundeemner og brugere, der er aktive der, og for at informere dem om vores tjenester. Ved opkald til de respektive netværk og platforme gælder vilkårene og betingelserne og retningslinjerne for databehandling for deres respektive operatører. Medmindre andet er angivet i vores privatlivspolitik, behandler vi brugernes data, så længe de kommunikerer med os inden for sociale netværk og platforme, f.eks. Skriv indlæg om vores online tilstedeværelse eller send os beskeder.

 

Samarbejdspartnere

Vi anvender eksterne serviceudbydere (behandlere) for eksempel til forsendelse af varer, nyhedsbreve eller betalingstransaktioner. Der er indgået særskilte ordredataprocesaftaler med tjenesteudbyderen for at sikre beskyttelsen af dine personoplysninger.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Brug af webshop

Hvis du ønsker at bestille i vores webshop, er det nødvendigt, at du afgiver dine personoplysninger, som vi har brug for til behandlingen af din ordre. Obligatoriske oplysninger, der er nødvendige for udførelsen af kontrakterne, er markeret separat, yderligere detaljer er frivillige. Vi behandler de data, du har givet til at behandle din ordre. Til dette kan vi videregive dine betalingsdata til vores bank. Retsgrundlaget herfor er art. 6 stk. 1 sætning 1 lit. b GDPR. Du kan frivilligt oprette en kundekonto, hvorigennem vi kan gemme dine data til senere køb. Hvis du opretter en konto under "Konto", vil de data, du angiver, kunne tilbagekaldes. Alle andre data, inklusive din brugerkonto, kan du altid slette i kundeområdet

På grund af kommercielle og skattemæssige regler er vi forpligtet til at opbevare din adresse, betalings- og ordredata i en periode på ti år. Efter to år begrænser vi dog behandlingen. Dette betyder, at dine data kun vil blive brugt til at overholde juridiske forpligtelser.

For at forhindre uautoriseret adgang fra tredjeparter til dine personlige data, især finansielle data, krypteres ordreprocessen ved hjælp af TLS-teknologi.

Privatlivspolitik ved brug af eksterne betalingstjenesteudbydere

Vi tilbyder flere betalingsmetoder i webshoppen og bruger forskellige betalingsudbydere. Afhængigt af hvilken betalingsmetode du vælger, vil forskellige data blive overført til den respektive betalingstjenesteudbyder. Retsgrundlaget for overdragelsen er art. 6 stk. 1 sætning 1 lit. en GDPR.

 

Nyhedsbrev

(1) Med dit samtykke kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, som informerer dig om vores aktuelle interessante tilbud. De annoncerede varer og tjenester er nævnt i samtykkeerklæringen.

(2) For at tilmelde dig vores nyhedsbrev bruger vi den såkaldte dobbelte opt-in-procedure. Det betyder, at efter du har tilmeldt dig, sender vi dig en e-mail til den angivne e-mailadresse, hvor vi beder dig bekræfte, at du ønsker at modtage nyhedsbrevet. Hvis du ikke bekræfter din tilmelding inden for 24 timer, vil dine oplysninger blive blokeret og automatisk slettet efter en måned. Derudover gemmer vi dine IP-adresser og tidspunkter for registrering og bekræftelse. Formålet med proceduren er at bevise din registrering og om nødvendigt at informere dig om muligt misbrug af dine personoplysninger.

(3) Det eneste krav for at sende nyhedsbrevet er din e-mailadresse. Specifikationen af ​​yderligere, særskilt markerede data er frivillig og vil blive brugt til at henvende dig personligt. Efter din bekræftelse gemmer vi din e-mailadresse med det formål at sende dig nyhedsbrevet. Retsgrundlaget er art. 6 stk. 1 sætning 1 lit. en GDPR.

(4) Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til udsendelse af nyhedsbrevet og afmelde nyhedsbrevet. Du kan erklære tilbagekaldelsen ved at klikke på linket i hver nyhedsbrevs-e-mail, via denne formular på hjemmesiden, via e-mail til shop@rawbite.com eller ved at sende en besked til kontaktoplysningerne i forlaget.

(5) Vi gør opmærksom på, at vi vurderer din brugeradfærd ved udsendelse af nyhedsbrevet. Til denne evaluering inkluderer de afsendte e-mails såkaldte web beacons eller sporingspixels, der repræsenterer en-pixel billedfiler gemt på vores hjemmeside. Til evalueringerne forbinder vi dataene nævnt i § 3 og web-beacons med din e-mailadresse og et individuelt ID. Dataene indsamles udelukkende pseudonymiseret, så ID'erne er ikke knyttet til dine andre personlige data, en direkte personlig reference er udelukket. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne sporing ved at klikke på det separate link i hver e-mail eller informere os via en anden kontaktmetode. Oplysningerne vil blive gemt, så længe du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Efter at have logget ud gemmer vi dataene rent statistisk og anonymt.

En sådan sporing er heller ikke mulig, hvis du har slået billedvisning fra som standard i din e-mail-klient. I dette tilfælde vil nyhedsbrevet ikke blive vist fuldstændigt, og du kan muligvis ikke bruge alle funktionerne. Hvis du viser billederne manuelt, udføres ovenstående sporing.

 

Børn

Vores tilbud er kun rettet mod voksne. Personer under 18 år bør ikke indsende nogen personlige data til os uden samtykke fra deres forældre eller værger.

 

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: shop@rawbite.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

RAWBITE ApS
Brudelysvej 23
2880 Bagsværd
Telefon: 53858565
Email: shop@rawbite.com