Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Vi er glade for, at du er interesseret i vores onlineshop. Beskyttelse af dine private data er meget vigtigt for os. Det følgende indeholder omfattende informationer om, hvordan vi behandler dine data.

Navn og kontakt på den ansvarlige person ifølge artikel 4, nr. 7 GDPR:

 

RAWBITE ApS

Brudelysvej 23

2880 Bagsværd

Danmark

Mail: shop@rawbite.com

 

Sikkerhed og beskyttelse af dine personlige data 

Vi anser det for vores primære ansvar at beskytte fortroligheden af de personlige oplysninger, du giver, og at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Det er derfor, vi med den største omhu bruger de nyeste sikkerhedsstandarder for at sikre maksimal beskyttelse af dine personlige oplysninger. Som en privat virksomhed er vi underlagt bestemmelserne i den europæiske databeskyttelsesforordning (GDPR) og bestemmelserne i den nationale databeskyttelseslov (DBL). Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at databeskyttelsesreglerne respekteres både af os og af vores eksterne tjenesteudbydere. 

 

Introduktion

Du kan godt besøge vores hjemmeside uden at der indsamles data om dig. Hvis der indsamles data om dig, er det fordi, du har givet dit samtykke hertil. Når du giver dit samtykke til at indsamle oplysninger om dig, bruges de til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af brugen af vores hjemmeside. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Se mere om opbevaringsperioderne under hvert enkelt punkt.

 

Online tilstedeværelse på sociale medier

Vi opretholder online tilstedeværelse på sociale netværk og platforme for at kommunikere med kunder, kundeemner og brugere, der er aktive der, og for at informere dem om vores tjenester. Ved brug af de respektive netværk og platforme gælder vilkårene og betingelserne og retningslinjerne for databehandling for deres respektive operatører. Skriver man til os på sociale medier, forbliver brugernes data på de respektive platforme med mindre andet er aftalt. 

 

Samarbejdspartnere

Vi anvender eksterne serviceudbydere (behandlere) for eksempel til forsendelse af varer, nyhedsbreve eller betalingstransaktioner. Der er indgået særskilte databehandleraftaler med tjenesteudbyderen for at sikre beskyttelsen af dine personoplysninger.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Brug af webshop

Hvis du ønsker at bestille i vores webshop, er det nødvendigt, at du afgiver dine personoplysninger, som vi har brug for til behandlingen af din ordre. Obligatoriske oplysninger, der er nødvendige for udførelsen af kontrakterne, er markeret separat, yderligere detaljer er frivillige. Vi behandler de data, du har givet til at behandle din ordre. Til dette kan vi videregive dine betalingsdata til vores bank. Retsgrundlaget herfor er art. 6 stk. 1 sætning 1 lit. b GDPR. Du kan frivilligt oprette en kundekonto, hvorigennem vi kan gemme dine data til senere køb. Hvis du opretter en konto under "Konto", vil de data, du angiver, kunne tilbagekaldes. Alle andre data, inklusive din brugerkonto, kan du altid slette i kundeområdet

På grund af kommercielle og skattemæssige regler er vi forpligtet til at opbevare din adresse, betalings- og ordredata i en periode på fem år plus indeværende regnskabsår. Efter to år begrænser vi dog behandlingen. Dette betyder, at dine data kun vil blive brugt til at overholde juridiske forpligtelser.

For at forhindre uautoriseret adgang fra tredjeparter til dine personlige data, især finansielle data, krypteres ordreprocessen ved hjælp af TLS-teknologi.

Vi tilbyder flere betalingsmetoder i webshoppen og bruger forskellige betalingsudbydere. Afhængigt af hvilken betalingsmetode du vælger, vil forskellige data blive overført til den respektive betalingstjenesteudbyder.

 

Brug af hjemmeside

Da vi gør brug af annoncering på Google og Facebook, kan du blive eksponeret for disse annoncer efter brug af vores hjemmeside. Disse behandlinger finder kun sted, hvis der gives udtrykkeligt samtykke i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Se også mere om annoncering i vores cookiespolitik herunder.

 

Nyhedsbrev

(1) Med dit samtykke kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, som informerer dig om vores aktuelle interessante tilbud. De annoncerede varer og tjenester er nævnt i samtykkeerklæringen.

 

(2) For at tilmelde dig vores nyhedsbrev bruger vi den såkaldte dobbelte opt-in-procedure. Det betyder, at efter du har tilmeldt dig, sender vi dig en e-mail til den angivne e-mailadresse, hvor vi beder dig bekræfte, at du ønsker at modtage nyhedsbrevet. Hvis du ikke bekræfter din tilmelding inden for 24 timer, vil dine oplysninger blive blokeret og automatisk slettet efter en måned. Derudover gemmer vi dine IP-adresser og tidspunkter for registrering og bekræftelse. Formålet med proceduren er at bevise din registrering og om nødvendigt at informere dig om muligt misbrug af dine personoplysninger.

 

(3) Det eneste krav for at sende nyhedsbrevet er din e-mailadresse. Specifikationen af yderligere, særskilt markerede data er frivillig. Efter din bekræftelse gemmer vi din e-mailadresse med det formål at sende dig nyhedsbrevet. 

 

(4) Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til udsendelse af nyhedsbrevet og afmelde nyhedsbrevet. Du kan erklære tilbagekaldelsen ved at klikke på linket i hver nyhedsbrevs-e-mail, via denne formular på hjemmesiden, via e-mail til shop@rawbite.com eller ved at sende en besked via sociale medier.

 

(5) Vi gør opmærksom på, at vi vurderer din brugeradfærd ved udsendelse af nyhedsbrevet. Til denne evaluering inkluderer de afsendte e-mails såkaldte web beacons eller sporingspixels, der repræsenterer en-pixel billedfiler gemt på vores hjemmeside. Til evalueringerne forbinder vi dataene nævnt i § 3 og web-beacons med din e-mailadresse og et individuelt ID. Dataene indsamles udelukkende pseudonymiseret, så ID'erne er ikke knyttet til dine andre personlige data, en direkte personlig reference er udelukket. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne sporing ved at klikke på det separate link i hver e-mail eller informere os via en anden kontaktmetode. Oplysningerne vil blive gemt, så længe du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Efter at have logget ud gemmer vi dataene rent statistisk og anonymt.

En sådan sporing er heller ikke mulig, hvis du har slået billedvisning fra som standard i din e-mail-klient. I dette tilfælde vil nyhedsbrevet ikke blive vist fuldstændigt, og du kan muligvis ikke bruge alle funktionerne. Hvis du viser billederne manuelt, udføres ovenstående sporing.

 

Børn

Vores tilbud er kun rettet mod voksne. Personer under 18 år bør ikke indsende nogen personlige data til os uden samtykke fra deres forældre eller værger.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. I forbindelse med overførelse af data til sikre tredjelande gøres dette på baggrund af kommissionens standardkontraktklausuler (SCC’er). Hvis du vil vide, hvilke der anvendes, kan du henvende dig på gdpr@rawbite.com. 

Indsigt og klager

Ret til indsigt:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). 

 

Ret til indsigelse

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. 

 

Ret til tilbagekaldelse, sletning, rettelse og begrænsning

Du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: shop@rawbite.com. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Ret til at klage til Datatilsynet

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

RAWBITE ApS

Brudelysvej 23

2880 Bagsværd

Telefon: 53858565

Email: shop@rawbite.com